2020-2021 GÜZ DÖNEMİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ (GANO İLE) SONUÇLARI

AÇIKLAMALAR

1. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) Öğrenciler, halen öğrencisi oldukları üniversiteden “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge” alarak Üniversitemize ibraz etmek zorundadırlar.
  2. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) Öğrencilerin Kayıt Tarihleri aşağıdaki belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan aday Kayıt Tarihinde kaydını yaptırmadığı takdirde kayıt hakkını kaybedecek, hiçbir hak iddia edemeyecektir.
  3. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) öğrenciler kesin kayıttan önce; Kayseri Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine https://obisis.kayseri.edu.tr/ giriş yaparak şifremi bilmiyorum sekmesinden şifre oluşturup ÖN KAYIT YAPMALARI gerekmektedir. Ön Kayıt İşlemleri yapıldıktan sonra, Kesin Kayıt için aşağıda belirtilen kayıtta istenilen belgelerin ogrenci@kayseri.edu.tr mail adresine kayıt tarihleri içerisinde yollanması gerekmektedir.  Gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.  ONLINE ÖN KAYIT işleminin nasıl yapıldığına dair bilgi almak için https://ogrisl.kayseri.edu.tr adresindeki “Canlı Destek” hattından bilgi alabilirsiniz.
  4. Bilgi ve belgeler tarafımızca kontrol edilecektir. Bilgi ve belgelerinde eksik olmayan adayların kesin kayıt onayları tarafımızca verilecektir. Eksik belgesi olan adayların kayıtları onaylanmayacak ve kayıt hakkını kaybedecek, hiçbir hak iddia edemeyecektir.

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ.

Kayıt Tarihleri: 28/09/2020-02/10/2020

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Ön Kayıt İşlemleri için sistem 28 Eylül 2020 Tarihinde Aktif hale gelecektir. Öncesinde öğrencilerimiz işlem yapamazlar.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (İSTENİLEN BELGELER)

1. Bir adet vesikalık fotoğraf
  2. Halen öğrencisi olduğunuz üniversiteden alacağınız “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge”.
  3. Onaylı Not Çizelgesi-Transkript (Elektronik İmzalı ve/veya Islak İmzalı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)
  4. Öğrencisi olduğunuz kurumdan aldığınız derslerin onaylı içerikleri (Halen kayıtlı olduğunuz Üniversitenin Web sitesinden alınan çıktı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)
  5. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar döneminde %10’luk başarı dilimine girdiğinizi gösterir onaylı belge (Bu belge sadece ikinci öğretimde okumakta olup Üniversitemiz Normal Öğretim programlarına başvuran adaylardan istenmektedir.)
  6. Lise Diplomasının aslı ya da onaylı örneği (Bu belge sadece Meslek Yüksek Okulu programlarına başvuran adaylardan istenmektedir)

25 Eylül 2020 Cuma