Tek Ders Sınavları Hakkında Duyuru

Üniversitemiz Senatosunun 02/09/2020 tarihli ve 19 sayılı toplantısında almış olduğu karar gereğince 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sonunda tek derse girme şartlarını sağlayan öğrencilere 10 Eylül 2020 Perşembe günü saat 16:00’da tek ders sınavının yapılmasına karar verilmiştir.

Mezun olabilmek için ‘’TEK DERS’’ i kalıp (devamını almış olmak şartı ile) tek ders sınavına girecek öğrencilerimizin işlemleri ÖBİSİS üzerinden yapılacaktır.

Öğrencilerimiz bütün notları açıklandıktan sonra ÖBİSİS üzerinden sınav tarihine en geç 1 gün (09 Eylül 2020) kalana kadar ‘’tek ders sınavına girmek istiyorum’’ butonunu işaretlemek sureti ile tek ders sınavına girebileceklerdir. Okullara tek derse girmek istiyorum talebi ile dilekçe verilmesine gerek yoktur.

Problem yaşayan öğrencilerimizin çözüm için Kayseri Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın web sayfasındaki (ogrisl.kayseri.edu.tr) “Canlı Destek” hattından ya da 0352 432 32 50/ 0352 432 33 50 nolu telefonlardan bize ulaşmaları gerekmektedir.

NOT: Tek ders sınavları KAYUZEM tarafından yapılacaktır. ERUZEM üzerinden almış olduğu derslerden tek dersi kalan öğrencilerimizin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımıza duyurulur.

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

03 Eylül 2020 Perşembe