×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2020-2021 Bahar Dönemi GANO ile Yatay Geçiş Sonuçları

AÇIKLAMALAR


1. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) Öğrenciler, halen öğrencisi oldukları üniversiteden “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge” alarak Üniversitemize ibraz etmek zorundadırlar.
2. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) Öğrencilerin Kayıt Tarihleri aşağıdaki belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan aday Kayıt Tarihinde kaydını yaptırmadığı takdirde kayıt hakkını kaybedecek, hiçbir hak iddia edemeyecektir.
3. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) öğrencilerin, Yatay Geçiş Kesin Kayıt Formunu (Form İçin TIKLAYINIZ) doldurup, ıslak imzalı bir şekilde taradıktan sonra kesin kayıt için istenilen belgeleri ile birlikte yatay@kayseri.edu.tr mail adresine kayıt tarihleri içerisinde yollaması gerekmektedir. Gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Herhangi bir problem ile karşılaşılması halinde https://ogrisl.kayseri.edu.tr adresindeki “Canlı Destek” servisinden bilgi alabilirsiniz.
4. Bilgi ve belgeler tarafımızca kontrol edilecektir. Bilgi ve belgelerinde eksik olmayan adayların kesin kayıt onayları tarafımızca verilecektir. Eksik belgesi olan adayların kayıtları onaylanmayacak ve kayıt hakkını kaybedecek, hiçbir hak iddia edemeyecektir.
SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Kayıt Tarihleri: 09/02/2021-11/02/2021
KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (İSTENİLEN BELGELER)
Bir adet vesikalık fotoğraf
Kimlik Fotokopisi
Halen öğrencisi olduğunuz üniversiteden alacağınız “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge”.
Onaylı Not Çizelgesi-Transkript (Elektronik İmzalı ve/veya Islak İmzalı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)
Disiplin cezası almadığına ilişkin belge. (Transkriptinde disiplin cezası olup/olmadığı bilgisi olan öğrencilerin tekrardan bir belge vermesine gerek yoktur.) Öğrencisi olduğunuz kurumdan aldığınız derslerin onaylı içerikleri (Halen kayıtlı olduğunuz Üniversitenin Web sitesinden alınan çıktı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar döneminde %10’luk başarı dilimine girdiğinizi gösterir onaylı belge (Bu belge sadece ikinci öğretimde okumakta olup Üniversitemiz Normal Öğretim programlarına başvuran adaylardan istenmektedir.)
Lise Diplomasının E-Devlet üzerinden alınan çıktısı.
NOT: Bünyan Meslek Yüksekokulu’na yatay geçişi kabul edilen öğrencilerin Sağlık Raporlarını geçiş yapacakları Meslek Yüksekokuluna onaylatmaları gerekmektedir. Onaysız olan Sağlık Raporları işleme alınmayacaktır. Başvuru iptal edilecektir. Öğrencilerimiz, Bünyan Meslek Yüksekokulu bunyanmyo@kayseri.edu.tr mail adresine mail atabilirler veya http://bunyanmyo.kayseri.edu.tr/ adresindeki iletişim numaralarından ulaşabilirler.
KAYÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı


08 Şubat 2021 Pazartesi