×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Uygulama Esasları


  • Mezun olma aşamasına gelmiş, ancak stajını tamamlamamış olan öğrenciler stajlarını uygulamalı olarak işyerlerinde yapabilecekleri gibi ödev/proje şeklinde de yerine getirebileceklerdir.
  • 1. Sınıf öğrencileri ile ara sınıflarda okuyan ve henüz mezun aşamasında olmayan öğrenciler stajlarını sadece uygulamalı olarak iş yerlerinde yapabileceklerdir. Bu durumda olan öğrenciler ödev/proje şeklinde staj yapamayacaklardır.
  • Ödev/proje şeklinde yapılacak olan stajlar için öğrenci ve staj komisyonunda bulunan öğretim elemanlarının ödev yüklemeleri, ödev kontrolleri ve ödev notlandırmaları KAYUZEM tarafından koordine edilen LMS sistemi üzerinden yapılacaktır.
  • Stajlarını ödev/proje şeklinde yapacak olan öğrenciler için staj komisyonunda bulunan öğretim elemanlarının LMS üzerinden ödev verme ve ödevleri sisteme yükleme süreci 15 Haziran 2020 tarihinde başlayacak olup, 20 Haziran 2020 tarihinde saat:17.00’de sona erecektir.
  • Stajlarını ödev/proje şeklinde yapacak olan öğrencilerin ödev/projelerini Uzaktan Öğretim Sistemi (LMS’ye) yükleme süreci 27 Haziran 2020 tarihinde başlayacak olup, 20 Temmuz 2020 tarihi saat 17:00’de sona erecektir. Bu tarihten sonra sisteme ödev/proje yüklemesi yapılamayacaktır.
  • Öğretim Elemanları ödev/projeleri 10 Ağustos 2020 tarihine kadar değerlendirilecek ve LMS üzerinden notlandıracaklardır. Bu doğrultuda 50 ve üzerinde puan alan öğrenciler stajını tamamlamış sayılacak, 50 puan altında not alan öğrenciler ise ilgili ödev/proje şeklindeki stajdan başarısız sayılacaktır.
  • Uygulamalı olarak iş yerlerinde yapılacak stajlar için öğrenciler 15 Haziran 2020 tarihinden itibaren stajlarına başlayabileceklerdir.

04 Haziran 2020 Perşembe