×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2022 YKS Ek Yerleştirme ile Kayıt Olan Öğrencilerin Ders Kayıtları

2022 YKS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Kayıt Olan Öğrencilerimizin Ders Kayıtları

2022 YKS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize kayıt yaptıran öğrencilerimizin 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi ders kayıtlarını 07 Ekim 2022 Cuma Günü mesai bitimine kadar (23:59) yapmaları gerekmektedir. 

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz   döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin ilan edilen tarihe kadar ders kayıtlarını yapmaları zorunludur.

  • Öğrencilerimizin http://obs.kayseri.edu.tr ’den ders kayıt servisini kullanarak derslerini seçmeleri ve danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.
  • Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
  • “Ders Kayıt Sistemi”ne nasıl girileceği ve nasıl kullanılacağı ile alakalı dosya için TIKLAYINIZ.
  • Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılmayacaktır. (Mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir.) Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.
  • Öğrencilerimiz; vaktinde ders kaydı yaptırmadıkları takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakkından faydalanamazlar.
  • Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numarası yazılan alana Öğrenci Numarasını yazarak, Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı ve Halkbank ATM'lerini kullanarak yapabilirler.  

Öğrenci Numarasını öğrenmek isteyen 2022 kayıtlı öğrencilerimiz Lütfen TIKLAYINIZ.

obs.kayseri.edu.tr adresi giriş şifreniz T.C Kimlik numaranızın ilk 6 hanesidir.



04 Ekim 2022 Salı