Deprem Bölgesinde Bulunan Üniversite Öğrencilerinin Üniversitemize Kayıtları

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 07/09/2023 tarihli ve 60024 sayılı yazısı gereği, 06 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerinde bulunan üniversitelere ait binaların depremden etkilenme durumları ve öğrencilerin barınma olanakları göz önünde bulundurularak eğitim öğretim süreçleri 5 Eylül 2023 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında görüşülmüş ve Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerindeki üniversitelerde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına mahsus olmak üzere; kayıtlı oldukları programla eşdeğer ve öğretim dili aynı olan diğer devlet üniversitelerindeki programlarda özel öğrencilik (Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin özel öğrencilik hükümlerine tabi olmadan) öğrencilik hakkı elde eden ve Üniversitemize kayıt edilen öğrenci listesi için TIKLAYINIZ.

Özel Öğrenci olarak Üniversitemize kayıt edilen öğrencilerin, ders kayıt işlemlerini 08 Ekim 2023 gününe kadar öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

Üniversitemize Kayıt Olan Öğrencilerimiz, Öğrenci Numaralarınızı öğrenmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Öğrenci bilgilerinizi doldurmak için TIKLAYINIZ.

Ders Kayıt Duyurusu için TIKLAYINIZ.

30 Eylül 2023 Cumartesi