Diğer Üniversitelerin Yaz Okulundan Ders Alacak Öğrenciler için Ek Süre Verilmesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Diğer Üniversitelerin Yaz Okulundan Ders Alacak Öğrencilerimiz için ÖBİSİS üzerinden yaz okulu başvurusunun ve Yaz Okulu Formlarının Bölüm Başkanları tarafından onaylatılmasının son günü 30 Temmuz 2021 Cuma günü olduğundan bu tarihten sonra kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize online başvurular kapanmıştı.

Bölüm Başkanlarımız ve öğrencilerimizden gelen talepler ile; Yaz Okulu Başvurularını yeni açan Üniversitelerden ders almak isteyen öğrencilerimizin olduğu anlaşılmıştır. Herhangi bir mağduriyete sebep olmamak adına Diğer Üniversitelerin Yaz Okulundan Ders Alacak öğrencilerimiz, 06 Ağustos 2021 Cuma günü Saat:17:00 'ye kadar Yaz Okulu Talep Formunu Bölüm Başkanlarına onaylatabilirler. Bu tarihten sonra yapılacak Yaz Okulu Başvuruları kabul edilmeyecek ve intibakları kesinlikle yapılmayacaktır.

Yaz okulu sonunda diğer Üniversitelerden alınan transkriptlerin intibak işlemleri, Bölüm Başkanı tarafından onaylandıktan sonra yapılacaktır. Bölüm Başkanı tarafından onaylatılmayan transkriptlere intibak işlemi yapılmayacaktır.

NOT: Bölüm Başkanlarımız, ÖBİSİS üzerinden yapılan online başvuruları ve bu ilanda belirtilen manuel olarak doldurulacak Yaz Okulu Talep Formlarını kabul etme/onaylama işlemini 06 Ağustos 2021 Cuma günü Saat:17:00 'ye kadar yapabileceklerdir. Bu süre sonunda onay işlemi kesinlikle yapılmayacaktır.

Bölüm Başkanlarımızın ve Öğrencilerimizin konuya hassasiyet göstermeleri önem arz etmektedir.

03 Ağustos 2021 Salı