×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2021-2022 GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ (EK MADDE -1) SONUÇLARI

2021-2022 GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ (EK MADDE -1) SONUÇLARI

AÇIKLAMALAR

  1. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL) Öğrenciler, halen öğrencisi oldukları üniversiteden “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge” alarak Üniversitemize ibraz etmek zorundadırlar.
  2. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL) Öğrencilerin Kayıt Tarihleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan aday Kayıt Tarihinde kaydını yaptırmadığı takdirde kayıt hakkını kaybedecek, hiçbir hak iddia edemeyecektir.
  3. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL) öğrenciler kesin kayıttan önce; Kayseri Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine https://obisis.kayseri.edu.tr/giriş yaparak şifremi bilmiyorum sekmesinden şifre oluşturup ÖN KAYIT YAPMALARI gerekmektedir. Ön Kayıt İşlemleri yapıldıktan sonra, Kesin Kayıt için aşağıda belirtilen kayıtta istenilen belgelerin Şahsen veya Posta aracılığı ile Öğrenci İşleri merkezine kayıt tarihleri içerisinde teslim edilmesi gerekmektedir.  Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.
  4. Bilgi ve belgeler tarafımızca kontrol edilecektir. Bilgi ve belgelerinde eksik olmayan adayların kesin kayıt onayları tarafımızca verilecektir. Eksik belgesi olan adayların kayıtları onaylanmayacak ve kayıt hakkını kaybedecek, hiçbir hak iddia edemeyecektir.
  5. Önceki yıllarda Ek Madde-1 ile başka üniversiteye geçiş yapmış fakat Üniversitemize geri dönmek isteyen adayların sonuçları listede KABUL olarak belirtilmiştir.
2021-22 Güz yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanı ile yatay geçiş Ek Madde-1 ile kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci listesi için tıklayınız.



Kayıt Tarihleri: 06/09/2021- 08/09/2021 


KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

(Belgeler Şahsen veya Posta Yolu ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecektir.)

  1. Bir adet vesikalık fotoğraf (Vesikalık fotoğrafınızı mektup zarfı içine koyunuz ve zarfın üzerine T.C Kimlik Numaranızı, Adınızı ve Soyadınızı yazınız.)
  2. Halen öğrencisi oldukları üniversiteden “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge”. (Daha önce Ek Madde-1 ile geçiş yapmadığını gösterir belge)
  3. Onaylı Not Çizelgesi-Transkript (Elektronik İmzalı ve/veya Islak İmzalı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)
  4. Öğrencisi olduğunuz kurumdan aldığınız derslerin onaylı içerikleri (Halen kayıtlı olduğunuz Üniversitenin Web sitesinden alınan çıktı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)



23 Ağustos 2021 Pazartesi