×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2021-2022 GÜZ DÖNEMİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ (GANO İLE) SONUÇLARI


2021-2022 GÜZ DÖNEMİ KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ (GANO İLE) SONUÇLARI

AÇIKLAMALAR

  1. Yerleştirme Sonucunuzu https://obp.kayseri.edu.tr adresinden, başvuruda kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle öğrenebilirsiniz. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca liste açık olarak yayımlanmamaktadır.
  2. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) Öğrenciler, halen öğrencisi oldukları üniversiteden “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge” alarak Üniversitemize ibraz etmek zorundadırlar.
  3. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) Öğrencilerin Kayıt Tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Kesin Kayıt hakkı kazanan aday Kayıt Tarihinde kaydını yaptırmadığı takdirde kayıt hakkını kaybedecek, hiçbir hak iddia edemeyecektir.
  4. Kesin Kayıt Hakkı Kazanmış (ASİL-KABUL) öğrenciler kesin kayıttan önce; Kayseri Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine https://obisis.kayseri.edu.tr/ giriş yaparak şifremi bilmiyorum sekmesinden şifre oluşturup ÖN KAYIT YAPMALARI gerekmektedir. Ön Kayıt İşlemleri yapıldıktan sonra, Kesin Kayıt için aşağıda belirtilen kayıtta istenilen belgelerin Şahsen veya Posta aracılığı ile Öğrenci İşleri merkezine kayıt tarihleri içerisinde teslim edilmesi gerekmektedir.  Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.  
  5. Bilgi ve belgeler tarafımızca kontrol edilecektir. Bilgi ve belgelerinde eksik olmayan adayların kesin kayıt onayları tarafımızca verilecektir. Eksik belgesi olan adayların kayıtları onaylanmayacak ve kayıt hakkını kaybedecek, hiçbir hak iddia edemeyecektir.

ASİL ADAY KAYIT TARİHLERİ: 01-03 Eylül 2021 

YEDEK ADAY KAYIT TARİHLERİ: 09-10 Eylül 2021

Kayıt Adresi: Kayseri Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı GANO ile Yatay Geçiş Hakkı Kazananların (Asıl/Yedek) Listesi için TIKLAYINIZ.

     KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER (İSTENİLEN BELGELER)

     (Belgeler Şahsen veya Posta Yolu ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına Teslim Edilecektir.)

  1. Bir adet vesikalık fotoğraf (Vesikalık fotoğrafınızı mektup zarfı içine koyunuz ve zarfın üzerine T.C Kimlik Numaranızı, Adınızı ve Soyadınızı yazınız.)
  2. Halen öğrencisi olduğunuz üniversiteden alacağınız “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge”.
  3. Onaylı Not Çizelgesi-Transkript (Elektronik İmzalı ve/veya Islak İmzalı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)
  4. Öğrencisi olduğunuz kurumdan aldığınız derslerin onaylı içerikleri (Halen kayıtlı olduğunuz Üniversitenin Web sitesinden alınan çıktı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)
  5. Öğrencisi olduğunuz kurumdan alacağınız onaylı eğitim-öğretim planı (Halen kayıtlı olduğunuz Üniversitenin Web sitesinden alınan çıktı) / (İntibak İşlemlerinde kullanılacak kayıtta teslim edilmeyecek.)
  6. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar döneminde %10’luk başarı dilimine girdiğinizi gösterir onaylı belge (Bu belge sadece ikinci öğretimde okumakta olup Üniversitemiz Normal Öğretim programlarına başvuran adaylardan istenmektedir.) 

26 Ağustos 2021 Perşembe