2021 YKS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemize Kayıt Olma Hakkı Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine

YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri 04-07 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Elektronik kayıtlar (e-Devlet) 04-05 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Kayseri Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi (Obisis) üzerinden kayıt işlemleri 04-07 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Kayıt yapmak için adayların Üniversitemize, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekmektedir. E-Devlet üzerinden kayıt yapan öğrencilerimizin herhangi bir belge getirmesine gerek yoktur.

e-Devletten kayıt için TIKLAYINIZ.

ÖBİSİS üzerinden kayıt için TIKLAYINIZ.

Kayıt Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

Ek Yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz 08 Ekim 2021 Cuma Günü Saat:17:00'a kadar ders kayıtlarını yapabilirler.

Ders Kaydının Nasıl Yapıldığını Öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programını kazanan öğrencilerin yapması gerekenler için TIKLAYINIZ.

Kayseri Üniversitesi Rektörlüğü

01 Ekim 2021 Cuma