2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz-Bahar Dönemlerinde Sadece Stajı Kalan Öğrenciler için Duyuru

1- Mezun olma aşamasına gelmiş ancak stajını tamamlamamış öğrencilerimizin, stajlarını danışman öğretim elemanı tarafından verilen ödev/proje şeklinde yapacaklardır. Bu öğrenciler sisteme tanımlanmıştır.

2- Staj yükümlülüklerini ödev/proje şeklinde yerine getirecek olan öğrenciler ile staj komisyonunda bulunan öğretim elemanlarının ödev yüklemeleri, ödev kontrolleri ve ödev notlandırmaları KAYUZEM tarafından koordine edilen LMS sistemi üzerinden yapılacaktır.

3- Staj komisyonunun ödev/proje şeklinde yerine getirilecek stajlar için aşağıdaki tarihlere dikkat etmesi gerekmektedir.

Staj Komisyonu Tarafından Görevlendirilen Öğretim Elemanının Yapması Gereken İşlemlerin Takvimi

Yapılacak işlemler

Başlangıç Tarihi ve Saati

Bitiş Tarihi ve Saati

Öğrencilere Verilecek Ödev/Projelerin ALMS Sistemine Yüklenmesi

15 Mart 2022 Salı

Saat: 08:30

15 Nisan 2022

Ödev/Projelerin Değerlendirme Notlarının ALMS Sistemine Kaydedilmesi

Ödev verildiği andan itibaren notlar sisteme kaydedilebilir.

17 Haziran 2022

Saat: 17:30

4- Öğrencilerin, ödev/proje şeklinde yapılacak stajlar için aşağıdaki tarihlere dikkat etmesi gerekmektedir.

Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemlerin Takvimi

Yapılacak işlemler

Başlangıç Tarihi ve Saati

Bitiş Tarihi ve Saati

Ödev/Projelerin ALMS Sistemine Yüklenmesi

Ödev verildiği andan itibaren ödev yükleyebilirler.

10 Haziran 2022

Saat: 17:30

5- Öğretim elemanlarının değerlendirmesi sonucunda ödev/proje şeklinde yapılacak olan stajlardan 50 ve üzerinde not alan öğrenciler stajlarını tamamlamış sayılacak, 50 puan altında not alan öğrenciler ise ilgili ödev/proje şeklinde yapılacak olan stajdan başarısız sayılacaklardır.

6-Ödev/proje şeklinde yapılacak stajlarla ilgili bilgilendirmeler KAYUZEM tarafından yapılacaktır, bunun için KAYUZEM web sayfasını ve LMS uzaktan öğretim sistemimizi sürekli takip etmeniz faydalı olacaktır Ödev/proje şeklinde yapılacak stajlar için de staj komisyonu ile sürekli iletişim halinde olunması faydalı olacaktır.

03 Mart 2022 Perşembe