×
TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Başvuruları Başladı

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Staj Başvuruları  26 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlamış bulunmaktadır.


Staj başvuruları,  staj.kayseri.edu.tr adresi üzerinden gerekli adımlar takip edilerek gerçekleştirebilir. 

Staj başvuruları ancak Akademik Takvimde belirtilen süreler içerisinde yapılabilir ve stajlar en erken 20 Haziran 2022 Pazartesi tarihinden itibaren başlayabilir.  Bir sonraki eğitim öğretim dönemi başlamadan stajlar bitmiş olmalıdır. Eğitim öğretim süresine denk gelen stajlar kabul edilmez.

Staj Başvurusu İş Akış Adımları için TIKLAYINIZ.

Staj Başvurusu Video Anlatımı için TIKLAYINIZ.

NOT: Staj başvurusu esnasında sizlerden talep edilen müstehaklık belgesi sağlık sigortasından faydalanıp/faydalanmadığınızı anlamak içindir. E-devlet üzerinden müstehaklık belgesi alarak herhangi bir sağlık sigortanız var mı öğrenebilirsiniz.

Sağlık sigortası olan öğrencilerimiz, "Ailemden Annem/ Babam üzerinden Genel sağlık sigortası kapsamında sağlık hizmeti alıyorum. Bu nedenle stajım boyunca genel sağlık sigortası kapsamında olmayı kabul etmiyorum" butonunu işaretlemelidir. 

Sağlık sigortası olmayan öğrencilerimizi ise, "Ailemden Annem/ Babam üzerinden Genel sağlık sigortası kapsamında sağlık hizmeti almıyorum. Bu nedenle stajım boyunca genel sağlık sigortası kapsamında olmayı kabul ediyorum." butonunu işaretlemelidir.


26 Nisan 2022 Salı