Başvuruların Yeterli Sayıya Ulaşmaması Nedeniyle Yaz Okulunda Açılmayacak Dersler ve Harç İadeleri

Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Yaz Okulunda açılması planlanan dersler, Yaz Okulu Yönergesinin 8. Maddesinin 5. fıkrası gereği " Yaz okulunda bir dersin açılabilmesi için gerekli öğrenci sayısına " ulaşılamadığı için iptal edilmiştir.

Dileyen öğrencilerimiz başvurdukları ve açılmayan dersleri başka üniversitelerden alabileceklerdir. Öğrencilerin yatırmış oldukları harç ücretleri iade edilecektir. OBİSİS üzerindeki Bilgilerini Güncelle Sekmesinden öğrencinin kendisine ait IBAN bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak girmeleri halinde HARÇ İADELERİ en kısa zamanda yapılacaktır.

Detaylı bilgi için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile iletişime geçilmesi rica olunur.

Yaz Okulunda Açılmayacak Dersler

Genel Matematik I