2024-2025 Eğitim - Öğretim Yılı Ön Lisans ve Lisans Programlarına Yurtdışından Öğrenci Kabulü Başvuru Duyurusu

ONLINE BAŞVURU VE GEREKLİ EVRAKLAR:

Başvurular 14 Haziran 2024 ve 26 Temmuz 2024 tarihleri arasında https://sis.kayseri.edu.tr/oibs/foa_app/      internet adresi üzerinden aşağıdaki belgelerle online olarak yapılır.

a) Sınav Sonuç Belgesi: TR-YÖS veya Ekte yer alan sınavlara ait sonuç belgesi

b) Lise Diploması: Türkçeye çevrilmiş noter veya dış temsilcilik onaylı kopyası (Lise son sınıf öğrencileri ise son sınıf öğrencisi olduğunu belgelemeleri gerekmektedir).

c) Resmi transkript (not durum belgesi): Adayların, lisede aldıkları dersleri ve notlarını gösterir ilgili lise müdürlüğü tarafından onaylanmış resmi transkriptleri ve noter onaylı yeminli Türkçe çevirisi gerekmektedir.

ç) Pasaportun kimlik bilgilerini ve vize durumunu gösteren sayfasının fotokopisi

ÖNEMLİ NOT: Başvurular online olarak yapılacağından, gerekli belgeler posta, faks veya e-posta yoluyla gönderilemez. Kayıt için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelirken gerekli belgeleri yanınızda bulundurunuz.

01 Temmuz 2024 Pazartesi