COVID-19 PANDEMİ SÜRECİNDE MEZUNİYET İÇİN SADECE STAJI KALAN ÖĞRENCİLER HAKKINDA

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ

1- Mezun olma aşamasına gelmiş ancak stajını tamamlamamış öğrencilerimizin, stajlarını danışman öğretim elemanı tarafından verilen ödev/proje şeklinde yapacaklardır. Bu öğrenciler sisteme tanımlanmıştır.

2- Staj yükümlülüklerini ödev/proje şeklinde yerine getirecek olan öğrenciler ile staj komisyonunda bulunan öğretim elemanlarının ödev yüklemeleri, ödev kontrolleri ve ödev notlandırmaları KAYUZEM tarafından koordine edilen LMS sistemi üzerinden yapılacaktır.

3- Staj komisyonunun ödev/proje şeklinde yerine getirilecek stajlar için aşağıdaki tarihlere dikkat etmesi gerekmektedir.

Yapılacak işlemler

Başlangıç Tarihi ve Saati

Bitiş Tarihi ve Saati

Ödevlerin sisteme yüklenmesi

17 Nisan 2021

Saat: 08:30

01 Mayıs 2021

Ödev/projelerin notlarının sisteme kaydedilmesi

Ödev verildiği andan itibaren ödev yükleyebilirler

27 Haziran 2021

Saat: 17:30

4- Öğrencilerin, ödev/proje şeklinde yapılacak stajlar için aşağıdaki tarihlere dikkat etmesi gerekmektedir.

Yapılacak işlemler

Başlangıç Tarihi ve Saati

Bitiş Tarihi ve Saati

Ödev/projelerin öğrenciler tarafından LMS sistemine yüklenmesi

Ödev verildiği andan itibaren ödev yükleyebilirler

27 Haziran 2021

Saat: 17:30

5- Öğretim elemanlarının değerlendirmesi sonucunda ödev/proje şeklinde yapılacak olan stajlardan 50 ve üzerinde not alan öğrenciler stajlarını tamamlamış sayılacak, 50 puan altında not alan öğrenciler ise ilgili ödev/proje şeklinde yapılacak olan stajdan başarısız sayılacaklardır.

6-Ödev/proje şeklinde yapılacak stajlarla ilgili bilgilendirmeler KAYUZEM tarafından yapılacaktır, bunun için KAYUZEM web sayfasını ve LMS uzaktan öğretim sistemimizi sürekli takip etmeniz faydalı olacaktır Ödev/proje şeklinde yapılacak stajlar için de staj komisyonu ile sürekli iletişim halinde olunması faydalı olacaktır.

19 Nisan 2021 Pazartesi